2007. szeptember 11., kedd

Nomád tábor műhelyében ,Erzsike,Dani,Bence

Nyáron csináltunk először Nomád tábort . Ha pontosabban akarjuk kifejezni , igyekeztünk megteremteni a körülményeket ahhoz, hogy a gyerekek megérezzék a szabad alkotás örömét a nomád táborban.

Balról Erzsike néni háttérbe húzódva gyönyörködik a sürgölődésben. A lányok- Katona Erzsike és Bianka, teljesen határozotan tudták mit akarnak csinálni. Bence, szünet nélkül beszélt a rajzolás közben, mert csakis saját meséibe tudta beilleszteni rajzait, és bármi mást, akár a megtalált kavicsait is... A háttérben látjátok a Nagy Kínai Vendégfal egy részletét.
Fenti képen Jánospál Erzsikével és két fiúcskával bütykölünk a Jurta táborunk műhelyében. Háttal Bence szemben Dani áll. A fiúk unoka testvérek. A szülők aggódva hozták el őket az első napon, mert egyébként nem tudnak megmaradni egymás közelében. A táborozás alatt nem értek rá viaskodni... Dani óvodás még, Bence a második osztályt kezdi. nem szeretném kibeszélni őket a hátuk mögött. Mielőtt félreértés keletkezne, illik elmondani, hogy Dani próbál a fehér pólós Marika néninek elmagyarázni valamit. Figyeli elég ügyesen követi-e a szavait.
Mindkettejüktől úgy váltunk el júliusban, hogy ismét találkozunk. remélem így lesz. A táborról még sok fotó készített Bottyán Kati és Réka., láthatóak a képek www.pedagogiasubrosa.hu helyen és Bottyán Kati blogjából is elérhetőek.( Linkajánló)

Nincsenek megjegyzések: